Në kuadër të projektit “Të Rinjtë për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri” mbështetur nga Bashkim i Europian dhe zbatuar nga Ëorld Vision Albania, shoqata “Gruaja në Integrim” prezantoi në Shkodër iniciativen: “E Drejta e Punës Përmes Shprehisë së Veprimit”.

Kjo Inicitivë lindi dhe u konceptua si indikator i aftësimit profesional të të rinjve që ndjekin sot arsimin e mesëm profesional dhe si rrjedhojë e një indicie nga të rinjtë e shkollës së Mesme Pyjore.Drejtuesit e projektit u shprehën se ky është një motivim, një nxitje apo mbështetje është përgjegjësi e secilit prej nesh, ndaj, pjesëmarrja e juaj është mbështetje për të rinjtë

Projekti “Të rinjtë për të drejtat e Njeriut në Shqipëri” i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga Ëorld Vision ka angazhuar rreth 1900 të rinj në 19 zona të Shqipërisë Ëorld Vision ka firmosur marrëveshjet

e bashkëpunimit me 9 organizata të shoqërisë civile, që kanë në fokus fuqizimin e të rinjve që synon gjithashtu edhe nxitjen e punësimit tek të rinjtë përmes aftësisëve të formimit profesionale, gjë të cilën Shkodra e ofron duke pasë disa shkolla profesionale

Artikulli paraprakMBETJET ‘PUSHTOJNË’ BREGDETIN E SHENGJINIT
Artikulli tjetër“SHKODRA ELEKTRONIKE” RIZBULON KËNGËT E AHENGUT