MIRJANA DOÇIT QË NGA VITI 2011 I ËSHTË DJEGUR SHTËPIA DHE ENDET RRUGËVE. Në mbledhjen e Këshillit Bashkiak e pranishme ishte edhe një qytetare e pastrehë e Shkodrës Mirjana Doçi së cilës i është djegur shtëpia që në vitin 2011-të.

Pas përfundimit të mbledhjes zhvilloi edhe një debat me kryetarin e këshillit Bardhyl Lohja dhe anëtarin e këshillit Xhemal Bushati. Me këtë formë, jo vetëm Mirjana Doçi por me qindra qytetarë të Shkodrës detyrohen të përballen në zyra të ndryshme çka tregon edhe njëherë indiferentizmin si dhe përbuzjen ndaj këtyre qytetarëve.