Një krim i rëndë u regjistrua të enjten pasdite në Keratea, Greqi.

Sipas mediave greke një 48-vjeçar i cili ka probleme serioze psikologjike, theri nënën e tij 86-vjeçare dhe më pas thirri policinë për t’u dorëzuar.

Autori u arrestua dhe u dërgua në Drejtorinë e Sigurisë të Atikës Juglindore, ndërsa vendi i ngjrjes është rrethuar dhe ekspertët mejësorë pritet të mbërrijnë atje.