Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në mengjes në Elbasan kur 65 vjeçarja Lumturi Gjeli është sulmuar nga qentë dhe është dërguar në spital në gjendje jashtë rrezikut për jeten.

 

65 vjeçarja ka qenë duke derguar mbesen në shkollë kur është sulmuar nga qentë e rruges.