KONFERENCË E PËRBASHKËT E U.SH DHE AMBASADËS ITALIANE.Java e gjuhës italiane në botë vijon me aktivitete të shumta.

Kësaj radhe është organizuar një konference me teme “Libri Italian ne Europe dhe ne veçanti ne Shqipëri , e tashmja dhe perspektiva”. Profesoreshe Eliana Laçej prezantoi një relacion ne lidhje me temën se cila do te jete e ardhmja e librit ne kohen dixhitale qe po kalojmë. Kjo konference, bashkëpunim i Ambasadës Italiane, Institutit Italian te Kulturës dhe Universitetit “Luigj Gurakuqi” do vazhdoje për dy dite me radhe dite gjate te cilave do mbahen relacione nga profesorë italiane dhe shqiptare ne lidhje me te ardhmen e librit dhe leximit 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/pxH017t9xTE?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBASHKIA E SHKODRËS, BUST PËR BERTOLD
Artikulli tjetërBY PASS-i, TAKOHEN LUKA E RADOVANI