Ngjyra e zezë padyshim që gjithmonë do të jetë në trend. Megjithatë ne nuk duhet vetëm të jemi në koherencë të plotë me tendencat e fundit, por në një mënyrë dhe të regullojmë difektet tona.

Një zgjidhje e duhur do të ishte veshja e zezë, duke na shfaqur plot klas dhe na treguar shumë elegantë. Ja disa versione të veshjeve ku ngjyra e zezë ju sjell në qëndër të vëmëndjes

Artikulli paraprakLEONORA JAKUPI SHAH MAT….???
Artikulli tjetërStilet e flokëve më të përdorura për 2014-ën