Numërimi në gjithë Shqipërinë i të gjithave qendrave të votimit po shkon drejt fundit. Kanë ngelur edhe më pak se 800 QV në 8 qarqe, përjashtuar Kukësin, Dibrën dhe Gjirokastrën ku numërimi ka mbaruar dhe Vlorën ku ka ngelur dhe vetëm 1.

PS vijon të ruajë avantazhin me 73 mandate duke arritur në kuotën e 638 mijë e 881 votave. Nga ana tjetër PD ka 516 mijë e 54 vota kurse LSI 90 mijë e 101 vota.

PD vijon me 59 deputetë, kurse LSI me 5 të tillë. Po ashtu edhe PSD ka siguruar 3 deputetë, 2 në Shkodër e 1 në Tiranë.