SHKODËR, SHTOHET LISTA E RIMBURSIMEVE
90% e farmacisteve te qytetit te shkodres nuk rrezikohen  nga mungesa e pike krediteve pasi I kane ndjekur

me rigorozitet te gjitha seminaret dhe leksionet kete e tregoi per star+ kryetarja e urdhrit te farmacistit kydrete shazi
Nderkohe ne lidhje me vendimin e ministrise se shendetesise per heqjen e 10% te tvsh-se nga cmimi I medikamenteve, I hyre ne fuqi qe nga data 1 prill, shazi tregoi per star+ se po zbatohet me korrektesi gjithashtu eshte shtuar lista e medikamenteve te rimbursueshme
Shitja e medikamenteve me zbritjen e 10% te tvsh nga cmimi aktual ka filluar me date 1 prill te ketij viti dhe do vijoje deri ne emetimin e pulles se re ku do te reflektohet edhe çmimi pa tvsh.

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/kVfXk45VA9Y?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakAUTOBUSËT PA VENDQËNDRIM, POLICIA INDIFERENTE
Artikulli tjetërPLAGOS ME THIKË, KËRKOHET NGA POLICIA