SHOQATA “GJIMNAZISTI” DHE “OSO KUKA” MBËSHTESIN NXËNËSEN E TALENTUAR. Shoqata kulturore “gjimnazisti” ne bashkpunim me shkollen “Oso Kuka” organizuan ne ambientet e Muzeut Historik te Shkodres ekspoziten e me piktura te nxeneses se talentuar Egi Zaganjori drejtuar mesuesi I kesaj shkolle Ndrek Ndoci .

Te pranishem ishin specialiste te artit ne Shkoder, mesues dhe te aferm teksa pershendeten ne kete takim piktorja Liliana Qefa dhe skulptori I njohur Ferid Kola.Piktorja e talentuar Egi Zaganjori paraqiti ne kete prezantim 21 piktura te realizuara te gjitha ne akrilik ,ndersa vihej re larmishmeria realizimit te ketyre pikturave ne peisazhe natyre te qete dhe portrete te ndryshme.

Artikulli paraprakMUZIKA KORALE DHE ROLI I SAJ NË EDUKIMIN E STUDENTËVE
Artikulli tjetërKONCERT-TRIO NË TEATRIN “MIGJENI”