1 QERSHORI VJEN ME AKTIVITETE DHE DHURATA TË SHUMTA Eko-mendje i eshte bashkuar aktiviteteve te shumta ne kuader te dites se femijeve.Se bashku me organizaten eko volis ne tirane sollen 15 bicikleta prane shtepise se femijes 3-6 vjec dhurata te cilat gezuan jashte mase te vegjlit e kesaj qendre.Drejtues te eko mendje dhe eko volis u shprehen se bicikleta eshte symbol I qytetit te shkodres ndaj kjo tradite e vjeter duhet percjelle edhe tek brezi I ri.

Eko mendje u beri thirrje institucioneve vendore te kthejne me shume vemendjen ndaj femijeve e ne menyre te vecante atyre te vegjelve te cilet vuajne cdo dite mungesen e prinderve te tyre biologjike.

Artikulli paraprakVOLTANA ADEMI TAKOHET ME BANORË NË VELIPOJË
Artikulli tjetër“NEGATIVE PARATË INFORMALE TË PARTIVE NË SHKODËR”