“SHTONI HAPËSIRAT E GJELBËRTA, MOS NA BLLOKONI DIELLIN”. Organizata ambjentaliste Eko Mendje nepermjet nje kerkese drejtuar tre partive politike kryesore ne Shkoder kerkon edhe ne emer te shoqerise civile heqjen e flamujve politike nga hapesirat publike te qytetit.

Flamujt jane kthyer ne kryefjalen e diteve te fundit ku jo vetem komuniteti e denon kete veprim por si per hipokrizi edhe vete partite politike jane shprehur kunder ketij veprimi por mjaftohen duke ftuar njerit tjetrin te heqin flamujt pa bere asnje veprim konkret, mbetet vetem te shohim sensibilizimin e tyre ne ditet ne vijim per heqjen e ketyre flamujve.

Artikulli paraprakBEQAJ DHE BECI NË DAJÇ, MBËSHTESIN KETI BAZHDARIN
Artikulli tjetërMALI I JUSHIT, BANORËT NË MBËSHTETJE TË PD-së