By-pass-i i Shkodrës është njëri prej problemeve më të diskutuara të qytetit tonë, i cili ende nuk ka marrë një zgjidhje përfundimtare.

Tymi që çlirohet nga ky by-pass përveç se krijon një pamje të shëmtuar për qytetin, është edhe i rrezikshëm për shëndetin.

Pasditen e sotme (e shtunë, 21 janar) ka mbërritur në redaksinë tonë një video e cila nuk ka nevojë për asnjë lloj komenti dhe që dëshmon qartësisht masakrën mjedisore që shkaktohet nga ky by-pass.

Qytetari shkruan: Kjo ishte ne bajpasin e shkodres.Ne ore 16:28 mabas murit te zukthkashts.

/ Star Plus TV /