Organizata “Eko mendje”, ne aktivitetin e rradhes vendosi te sjelle permes nje ekspozite fotografike te titulluar “ Reflektojme natyren” ,pamjet me te bukura te vendit tone permes shkrepjeve te ndryshme.

Ne kete konkurs, pjesmarrja ka qene mjaft e gjere me rreth 450 konkurues, ku ndermjet tyre jane zgjedhur edhe 20 fotot me te mira dhe te pelqyera, ku ne fund u ndane edhe çmimet fituese. Perveç çmimeve te para ne kete konkurs u dhane edhe disa çmime te tjera si “Reflektimi I ujit” , çmimi “Eko mendje” apo edhe “Fotografia poetike”. Pas shperndarjes se çmimeve ne fund te ketij aktiviteti “Eko mendje” realizoi nje ankand per fotot pjesemarrese, ku te gjtha te ardhurat e perfituara do te shkojne ne ndihme te familjeve ne nevoje.