Bashkia Shkodër hapi dyert në hapjen e eventit “Muz Shkodër”, një performancë e veçantë e artit bashkëkohor nga artistja Suida Dushi e cila prej vitesh jeton dhe punon në Itali.
Artistja Dushi tregon për lidhjen që ka gjetur mes artit dhe mjekësisë ndërsa shpjegon qëllimin e kësaj ekspozite ndryshe.

Artistja shpreson që aktivitete të tilla të organizohen më shpesh.

Muz është një projekt që zbatohet për herë të parë në Shkodër, ku ndryshe nag ekspozitat e tjera fotot u prezantuan përmes projektimeve, ndërkohë që I gjithë eventi u shoqërua nën tingujt e muzikës

Artikulli paraprakMALËSI E MADHE, TENTOI TI MERRTE PARA NË BANESË TË MOSHUARES, ARRESTOHET 20-VJEÇARI
Artikulli tjetërKRIJOHET SHOQATA “MONTENEGRO”