KANDIDATI I PAVARUR SHKODËR THIRRJE 2 FORCAVE POLITIKE. Hiqni flamujt dhe clironi hapesirat publike .Me kete thirje I eshte drejtuar kandidati I pavarur per bashkine Shkoder Vullnet Elbasani 2 partive te medha politike.

Kandidati Elbasani shrehet se qyteti nuk ka nevoje per propagande poltike ndersa nenvizoi se krahu I majte dhe I djathte politik kishin premtuar heqjen e simboleve ne dy dite por pervec qendres se qytetit sheshet e tjera vazhdojne te jene te zaptuara nga flamujt. Ne pedonalen qendrore te qytetit kandidati Vullnet Elbasani se bashku me perkrahes se te tij leshuan nje pjese tollumbacesh dhe banderolen me mbishkrimin jo klaneve poltike.

Artikulli paraprakBASHA NË BUSHAT: NJË VOTË MASIVE PËR ZEF HILËN
Artikulli tjetërTONIN MARINAJ MERR MBËSHTETJEN E BANORËVE NË FSHATIN GRIL