KANDIDATI I PAVAUR MBYLL FUSHATËN ELEKTORALE PARA MBËSHTËTSVE. Vota e se dieles do te jete nje revolte qytetare ,dhe shkodranet do ti thone stop burokracive partiake.Me keto fjale I eshte drejtuar kandidati I pavavarur Vullnet Elbasani mbeshtetesve te tij ne takimin permbylles te fushates elektorale.

Nga salla e kinema millenium e tejmbushur nga perkrahes, Elbasani nuk la pa sulumuar 2 kundershret femra te kesaj gare elektorale te cilat I cilesoi si vegla te partive qe perfaqesojne partite e tyre mashtruese. I bindur per fitore gjate fjales para qindra te pranishmeve, kandidati Elbasani u kerkoi shkodraneve ti thone stop mashtrimit partiak dhe te votojne per bashke-administrimin e lire dhe zhvillimin e bashkise se re te shkodres. Kandidati Vullnet Elbasani kerkoi mbeshtetjen e banoreve me 21 qershor Ndersa Premtoj gjithperfshirje ne qeverisjen vendore dhe bashkqeverisje me opoziten ne te mire te komunitetit.