I lidhur vetëm me një litar, dhe pas asnjë mjet tjetër sigurie duket të kalojë lumin Drinos për të mbërritur tek shtylla.

Këto pamje të frikshme vijnë nga Gjirokastra. News 24 ka siguruar një video nga ndërhyrja në terren e elektricisteve, të cilët punojnë për të riparuar rrjetin e dëmtuar elektrik, në mënyrë që të furnizohet me drita edhe Lunxhëria.

Elektricistit i duhet të kalojë këto sakrifica, duken rrezikuar seriozisht jetën pas situatës së krijuar nga përmbytjet. Për më tepër shihni videon.