Elson Çeliku drejtor i ri drejtorise rajonale te transportit rrugor ne Shkoder.

Çeliku emerohet ne vend te Egla Mirashit e cila largohet nga ky post per te ndjekur magjistraturen.

Mesohet se drejtoria e transportit rrugor ka kryer emerimin e tij dhe ai pritet te nise pune zyrtarisht diten e enjte.