E kemi parë shpesh këngëtaren Elvana Gjata të veshur shpesh provokuese apo me uniforma të ndryshme sipas klipeve që ajo realizon.

Elvana Gjata sa duket ka vendosur të vishet njëherë edhe me veshje kombëtare. Këtë sa duket e ka bërë me rastin e festave të 28 dhe 29 Nëntorit.