Të gjithë qytetarët të cilët kanë probleme me hipotekën e Shkodrës dhe nuk marrin shërbimet e duhura mund t’i shprehin në emisionin e mëngjesit “Info Plus” në Star Plus Tv ditën e nesërme, më 18 korrik. Agjencia e Kadastrës në Shkodër nuk po funksionon duke bllokuar plotësisht qytetarët dhe bizneset të cilët nuk mund të aplikojnë online duke i sjell kështu një dëm të madh.

Në këtë mënyrë qytetarët janë të ftuar që të kontaktojnë përmes telefonatave në emsionin e mëngjesit në Star Plus për të shprehur shqetësimet e tyre lidhur me hipotekën e Shkodrës. Jeni të mirëpritur!

Artikulli paraprak‘NON GRATA’ NGA BRITANIA E MADHE, BERISHA: VENDIMI ËSHTË BAZUAR NË TRILLIME, PADITA AMBASADORIN E BRITANISË PËR SHPIFJE
Artikulli tjetërVAU I DEJËS, SHPALLET NË KËRKIM NJË SHTETAS PËR ARMËMBAJTJE PA LEJE