FAMILJARËT NUK ARRIJNË TË PËRBALLOJNË FATURAT. Rritja e çmimit të energjisë elektrike dhe aksionet që po ndërmerren për arrestimin e atyre që kanë lidhje të paligjshme ka krijuar një lloj paniku sidomos në lagjet e varfëra të Shkodrës.

Një prej tyre është lagjia “Liria”, banorët  e të cilës thonë se nuk kanë të ardhura dhe se nuk mund të përballojnë kostot e faturave të energjisë elektrike, e aq më tepër një rritje të çmimit të energjisë elektrike. Shumë prej banesave në lagjen “Liria” disponojnë matësit e energjisë elektrike. Edhe pse në vështirësi të mëdha financiare ai komunitet tenton që të jetë i rregullt me pagesën e faturave. Zakonisht banorët e asaj lagje bëjnë punët e rëndomta në qytet duke mos patur të ardhura të mjaftueshme e duke diskutuar shpesh herë mbijetesën.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/iwWURYIIVnw?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRUSIA I TREGON “FORCËN” EUROPËS
Artikulli tjetërENERGJIA, AKSIONI KTHEHET NË KUVEND