Abuzimet e OSHEE, duket se nuk kane te ndalur. Kesaj radhe jane vete banoret ato te cilet ngrejne pretendimin e keqmenaxhimit ne Shkoder. Banore te bushatit, nxjerrin ne pah shume situata te cilat kerkojne nje zgjidhje te cilen nuk e marrin nga askush.

Por ka edhe nga ato banore te cilet kane paguar debine dhe figurojne serish debitore.Nje problematike e hasur, eshte edhe ajo me faturuesit.Por per OSHEE duket se Bushati nuk ekziston as ne investimet ne zone, ku rrjeti energjitike le shume per te deshiruar, pasi mungojne investimet prej 50 vitesh.Nje problematike e cila ndeshet cdo dite, askush nuk pergjigjet dhe problemet jane te medha, te cilet kerkojne nje zgjidhje, megjithate banoret nuk kane zgjidhje tjeter.

Artikulli paraprakAKADEMIA XHUDOS NDERON BASHKINË E VAU DEJËS
Artikulli tjetërKËSHILLI I BASHKISË SHKODËR MIRATON PIKAT E RENDIT TË DITËS