Enza Home, një marke e ofruar nga Yatas, tashmë është pjesë edhe e Shkodrës. Eshte bere inaugurimi është bërë në prezencën e qytetarëve te shumtë dhe personaliteteve te qytetit te Shkodrës.

Drejtori I përgjithshme I Enza Home ne nje interviste per Star Plus ka rrefyer edhe inisiativen por edhe misionin e Enza Home ne Shkodër. Alternativat për shije të veçanta dhe zgjidhjet e jetesës që ofrojnë rehati në gjendjen e tyre natyrale takohen brenda dizajnit të Enza Home, duke bërë diferencën.

Produktet e Enza Home kanë forcën e viteve dhe të ekspertizës që mundëson përmbushjen e të gjitha pritshmërive të rehatisë dhe cilësisë, qëndrueshmërisë dhe elegancës, disponibilitetit dhe dizajnit të mirë.

Enza Home i jep prioritet kënaqësisë së konsumatorit me rrjetin e saj të gjerë të shërbimit dhe mirëmbajtjes që shtrihet në të gjithë Turqinë dhe ofron shumë më tepër se mobiljet për klientët e saj – ajo ofron një mënyrë jetese. Enza Home ju fton të njihni botën e re të rrjetit të dyqaneve të saj globale.

Artikulli paraprakVLLAZNIA VOLEJ, NË OBJEKTIV JANË FITORET
Artikulli tjetërTË SHTËNA ME ARMË ZJARRI NË FUSHË-ARRËZ