Të gjithë e njohim Erën si motrën e kënëgtares Nora Istrefit. Në fakt edhe janë motra, por jo nga të dy prindërit.

Ato kanë nënën e përbashkët, këngëtarën e vjetër Suzana Tahirsylaj. Ndonëse Era mbanë mbiemrin Istrefi, ajo ka një baba tjetër. Këtë asnjëherë nuk e kanë bërë publike motrat Istrefi, duke u shfaq në skenë sikurse gjitha motrat tjera. Ndryshe Nora, Nita dhe vëllau i tyre i vogël kanë dy prindërit e përbashkët, Era ka një baba tjetër.

Artikulli paraprakSELFIET ME HOT TE 2014
Artikulli tjetërMiliarderi heq dorë nga pasuria