TË FTUAR NË STUDIO, PËRFAQËSUES TE BASHKISË DHE OJF-ve  

Artikulli paraprakPERFORMANCA “DUAR KUNDËR DHUNËS” NË QENDËR TË QYTETIT
Artikulli tjetërBSPSH NË PROTESTËN E RADHËS NË SHKODËR