Eshtrat e dy martireve qe u lumnuan nga Papa do te prehen ne Zadrime

Dom Ndoc Suma dhe Dom Luigj Penushi janë dy martiret e lumnuar nga Vatikani, të cilët do të prehen përjetësisht në tokën e Zadrimes në Lezhë, zonë të cilës ata i përkasin. Eshtrat e dy të lumnuarve janë sjellë në “Kishën e Martirëve” në Blinisht, ndërsa në nderim të tyre është zhvilluar dhe mesha e shenjtë, e cila u drejtua nga kardinal Ernest Troshani