Ka filluar ne Lisbone te Portugalise spektakli me i madh i ndarjes se cmimeve per sportistet.

Finalistet per kete vit jane Cristiano Ronaldo, Lionel Messi dhe James Rodriguez.Te ftuar jane personalitetet me te larta te futbollit.