Rreth 200 studentë të fakultetit ekonomik të universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” zhvilluan ceremoninë e diplomimit të tyre. Dekania e fakultetit ekonomik Blerta Dragusha falenderoi studentët, prindërit dhe pedagogët për përkushtimin e tyre gjatë këtyre viteve.

Pedagogia e mirënjohur Mirjeta Beqiri e cila është pjesë e një prej universiteteve më të mira në Shtetet e Bashkuara të Amerikës tha se rrugëtimin e saj e nisi në fakultetin ekonomik të Shkodrës.

Dy prej studentëve ekselentë të fakultetit ekonomik Martin Shyti dhe Valentina Hila tregojnë se dijet e përfituara do t’u shërbejnë në të ardhmen e tyre.

Fakulteti ekonomik në universitetin e Shkodrës vijon prej vitesh që të ketë rezultate të larta ndërsa shumë studentë të dalë nga aty janë disa prej ekspertëve më të mirë brenda dhe jashte vendit.

Artikulli paraprak“FIKNI KOMPJUTERAT”/ POLICIA E SHTETIT REAGON PAS ALARMIT TË DYSHUAR PËR HAKËRIM: JANË MASA PARANDALUESE, NUK KA SULM
Artikulli tjetër1500 MATURANTË FESTOJNË PËRFUNDIMIN E STUDIMEVE