SUKAJ ZËVENDOSOHET NË KRYE TË FAMULLISË NGA DOM ARTUR JAKU
Arqipeshkvi I Dioqezes Shkoder-Pult, Monsinjor Angelo Massafra, ka  mbajtur meshe te vecante ne Katedralen Shen Shtjefni te Shkdores per te falenderuar famullitarin e Shkodres, Dom Gjovalin Sukaj, mbas 7 vitesh e gjysem sherbimit te tij ne kete famulli

.Ne emer edhe te besimtareve te shumte qe kishin mbushur si cdo te diele Katedralen e Madhe, Imzot Massafra e falenderoi Sukajn per arritjet e ketyre viteve, ku bie ne sy sistemimi I varrezave katolike ne Rrmaj.Perpara nisjes per studime te thelluara teologjike ne Rome, Dom Gjovalin Sukaj, I cili do te zevendesohet ne krye te famullise se Shkores nga Dom Artur Jaku, falenderoi Massafren per mbeshtetjen ne punen e tij, dhe tha se nje takim lamtumire me besimtaret, do ta mbaje te dielen e ardhshme.Ne fund, edhe nje here tjeter, nga kjo meshe u be thirrje per dhenien fund te luftes ne Irak.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/ZbSf8xB8TZU?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDIALOGU ME SERBINË DUHET TË VAZHDOJË
Artikulli tjetërVELIPOJA E MBYLL SEZONIT “PA ROJE”