Prania e varferise nuk ka te mbaruar ne qarkun Shkoder.

Sic eshte evidentuar shpesh here zonat periferike vazhdojne te jene me qindra probleme sociale ende te pazgjidhura.E tille eshte familja Dedndreaj ne zonen prane stacionit te trenit.Nena e 4 femijeve na rrefen veshtiresite e saj qe po kalon prej 12 vitesh ndersa eshte e detyruar te ushqeheje familjen me liste.Nder te tjera Problemet shendetesore te bashkeshortit nuk e kane ndihmuar te gjeje nje pune te stabilizuar. Drita rrefen se sebashku me bashkeshortin jane te deturyar ta marrin borxhe njepasnjeshme per te rritur femijet. Drita Dedndreaj kerkon ti beje apel opionit public duke pare situaten e renduar qe po ua veshtireson jeten cdo dite e me shume.12 vite ne nje shtepi thuajse te pabanueshme dhe ne kushte aspak normale per te jetuar kjo familje e perbere prej 6 personash ka nevoje per ndihma emergjente.