APELI I STAR PLUS GJEN MBËSHTETJEN E “SHPRESË PËR SHKODRËN”. Thirrjes dhe apelit per ndihme nga star plus te nje te moshuareje te vuajtur por fisnike Fatimes,I eshte pergjigjur kisha ungjillore ne Shkoder. Ne u rikthyem serish ne banesen e familjes hyseni dhe kete radhe nuk ishim vetem por se bashku me pastorin e kesaj kishe Koli Puka I bere tashme I njohur ne kete zone per kontributin humanitar.

Puka shprehet se eshte arritur te ndahet nje fond I cili do te perkthehet ne ushqime te perjavashme per Fatimen dhe djalin e saj te semure. Kisha Ungjillore “Shprese per Shkodren” pervec veprimtarive te saj shpirterore, zhvillon edhe aktivitetin e saj social dhe humanitar, ne Shkoder dhe rrethina. Cdo vit qindra familje ndihmohen me veshmathje, ushqime, dhe projekte te ndryshme sociale. Pjese e ketyre familjeve eshte edhe rasti i Fatime Hysenit, te cilen e kane ndihmuar prej shume vitesh.

Artikulli paraprakKREDITET, MJEKË, FARMACISTË E STOMATOLOGË NË PROVIM
Artikulli tjetërHAXHINASTO: AEROPORTI I KUKËSIT DO NDËRTOHET