Banoret e lagjes “Mark Lula” ne qytetin e Shkodres ankohen se kjo zone eshte me e ndeshkuara sa i takon debive te energjise elektrike te vendosura nga oshee. Familja Prroi shprehet se rasti i tyre eshte i paprecedente pasi i detyrohen shtetit plot 24 milion leke.Sipas tyre kjo eshte nje vjedhje e hapur duke llogaritur qe kjo familje eshte debitore qe nga viti 2007.

Familjet e kesaj lagjeje shprehen se faturat mberrijne te kripura ndonëse nuk kanë banuar në apartamentet e tyre pasi jetojne jashte ndersa te moshuarit ndue pepaj oshee i ka faturuar nje debi ne emer te nje personi tjeter pavaresisht se eshte nje likuidues I rregullt.Në shkodër qytetarët janë të detyruar të paguajnë fatura të kripura. Faturimi aforve po ndëshkon dhe sot familjare që paguajnë shuma te medha muaj ende pa lidhur kontratë për vendosjen matësit të energjisë. Nga ana tjeter mjaft klientë ankohen për akumulimin e borxheve për shkak të pakujdesisë së vet kompanisë në përditësimin e të dhënave.