Me rastin e 63-vjetorit tё pushkatimit të Të Lumit Dom Dedë Malaj, famullia e Dajç Bregu i Bunës ka promovuar librat “Tre Martirët e Dajçit”, “Lëvdojeni Zotin” dhe “Patris Corde”. Famullitari i Dajçit dom Gjovalin Simoni thekson se librat shtrihen nè rrafshin fetar, kulturor dhe historik.

Relatorët e tre librave kanë folur më shumë mbi përmbajtjën e tyre.I është dashur plot 4 vite famullis së Dajçit për ta strukturuar në një të tërë promovimin e këtyre tre librave që mbesin si një vlerë e trashëgimis kulturore.

 

Artikulli paraprakSHKODËR, PROMOVOHET LIBRI PËR MAHMUD PASHË BUSHATIN
Artikulli tjetërDIGJET MAKINA E POLICIT TË SHKODRËS SOKOL KRONI