Në kuadër të aktiviteteve, të cilat do të pasojnë njëra pas tjetrës në Shkodër, në kuadër të Festës së Zojës së Shkodrës, Famullia e Shen Shjejfnit ka ftuar ne Shkodër, korin nga holanda, Sedenka.

Një kor femëror nga Holanda që ka përformuar për të pranishmit, në sallën cardinal Mikel Koliqi duke sjelle një atmosphere tjeter.Sedenka është një kor femëror nga Hollanda të cilët përformojnë muzikë ballkanike. Ky kor është formuar në vitin 2011. E veçanta e këtij kori është që eksplorojnë traditën e folklorit të ballkanit dhe më gjerë. Melodite modale, harmonia dizonante, dhe ritmi i përzier ne interpretimin e tyre shprehin dhe mesazhin e tyre universal. Ata përbëjnë një trashegimi të pasur.

Artikulli paraprakVLLAZNIA, ADEMI: PO NDJEK NGA AFËR SITUATËN
Artikulli tjetërVOLTANA ADEMI, SFIDAT NË BASHKINË SHKODËR