TILI: PO SYNOJMË FUTJEN E PRODUKTEVE TONA EDHE NË SHQIPËRI. “Farmavit” është një ndërmarrje italiane e cila prej 30 vitesh operon ne fushën e kozmetikes me objektivin për te krijuar produkte profesionale te cilësise se larte, e përhapur thuajse ne te gjithë boten “Farmavit” vjen edhe ne Shqipëri.

Pikërisht ne kuadër te zgjerimit te aktivitet te saj ne qytetin e Shkodrës Farmavit organizoi kete te premte ne Hotel Colosseo një prezantim te produkteve te tij me ane te aplikimit te tyre tek klientët nga parukieret dhe estetistet me te njohur ne qytetin e Shkodrës.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/oSeSEsuO_Ys” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLAMTUMIRE, MEJDAN ZHIVANI !
Artikulli tjetërINTEGRIMI NË BE, ÇALOJMË NË KRITERIN POLITIK