KSSH TAKIM ME PËRFAQËSUES TË BIZNESIT NË SHKODËR.

Ne kuader të permiresimit të kushteve të punes dhe pagesen në sektorin fason, në qytetin e Shkodres konfederata e sindikatave te shqiperisë ka realizuar nje takim me perfaqesues të sektorit fason .Tekstilet, konfeksionet dhe artizanati jane sektoret ku eshte perqendruar puna e KSSH për përmiresimin e mëtejshem të kushteve të punes dhe pagesen e punonjësve megjithatë sipas përfaqësuesve të KSSH ja kanë arritur deri diku këtij objektivi.

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/wiMxNZuQ1fE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSITUATA E VLLAZNISË NË FOKUSIN E STAR SPORT
Artikulli tjetërRAINERI: VETËM NE MUND TI ZGJIDHIM PROBLEMET