Figura të hershme të së majtës dhe liderë botërorë do të jenë të ftuar nesër në Kongresin e PS.

Mes të ftuarve do të jetë edhe ish-kryeministri e ish-kryetari i PS, Fatos Nano, ish-presidenti Rexhep Mejdani, ish-presidenti Alfred Moisiu. Të ftuar do të jenë edhe ish-kryeministri britanik Tony Blair që është edhe miku i Edi Ramës, Presidenti i PE, Martin Schulz dhe kreu i PS Evropiane, Gianni Pittella, edhe ky mik i kryeministrit Edi Rama.

/ Star Plus TV /