KËSHILLI I BASHKISË SË SHKODRËS I AKORDON TITULLIN E LARTË MËSUESIT TË FIZIKËS. Mes miqsh, të afermish dhe shume ish nxenesve te tij, Fejzi Perdja, mesuesi I njohur I fizikes ne qytetin e Shkodres eshte nderuar me titullin “mirenjohja e qytetit”. Ne ceremonine e mbajtur ne biblioteken e qytetit te Shkodres, aty ku gjenden edhe kater vellimet e tij per fiziken, Kryetari I Keshillit te Bashkise se Shkodres I ka akorduar titullin e larte mesuesit te njohur ne Shkoder.

Fejzi Perdja, eshte nje nga emrat me te njohur te mesuesise ne Shkoder, ai per vite me radhe, ishte mesues ne disa prej shkollave me me emer te qytetit te Shkodres nderkohe qe ai ka qene mesues per disa vite edhe ne gjimanzin e Bushatit. Kontributi I dhene ne fushen e mesuesi bere qe Fejzi Perdja te nxirrrte breza te tere nxenesish te talentuar te cilet edhe sot jane pjese e vendimarrjes ne qytetin e Shkodres.

Artikulli paraprakPROJEKTI I 3R-VE, GATI IMPLEMENTIMI NË BUSHAT
Artikulli tjetërTSIPRAS GREKËVE: NËSË THONI “PO” NË IKIM