Një moment mes një fëmije dhe maces që e përkëdhel tek koka mund të jetë një ndër çastet më të ëmbla ndonjëherë. Pafajësia dhe dashuria e pastër ndërthuren me njëra-tjetrën.

Asgjë nuk mund ta prishë lidhjen e pafajshme midis kafshëve dhe fëmijëve. Frymëzuar nga marrëdhënia e tyre e pastër, Andrea Martin, një fotograf fitues i shumë çmimeve nga Virxhinia Perëndimore në SHBA ka kryer misionin për t’i treguar botës se sa bukur ngjajnë ata.