Dy predha të kalibrit të rëndë janë gjetur nga fëmijë në Kukës.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen 3 në Kukës, pranë dy pallateve, ku fëmijët po i transportonin me një karrocë. Pas sinjalizimit, policia ka mbërritur në vendin e ngjarjes dhe i ka bërë një këqyrje predhave, nga ku ka rezultuar se njëra prej tyre kishte plasaritje dhe rrezikon të shpërthejë.

Menjëherë policia ka krijuar perimetrin e sigurisë, ndërsa fëmijët janë pyetur ku i kishin gjetur predhat. Madje dyshohet se fëmijët kanë tentuar të çmontojnë predhat, që mësohet se janë të kalibrit 80 dhe 120 mm. Ndërkaq pritet që në Kukës të mbërrijnë forc