Permes nje atmosphere festive dhe miqesore femijet e komunitetit rom dhe egjiptian ne shkoder jane bere pjese e nje nisme mjaft fisnike te ambasades izraelite, korpusit te paqes dhe shkodra nfest.

Pjesmarrja ishte mjaft e gjere teksa femijet u bene pjese mjaft e rendesishm e ketij organizimi mjaft te vecante ne ambientet e fshatit te paqes. Nisma ne fjale sipas drejtuese do te pasojne edhe me projekte te tjera konkrete te cilat do te marrin jete me fillimin e vitit te ardhshem.Kesaj pritje te ngrohte i eshte shtuar edhe nje i ftuar mjaft i vecante, nje kuzhiner I huaj I cili kishte pergatitur ushqimet per keta femije te cilet per nje dite te vetme ishin shkeputur nga rruga per te lupur duke iu bashkuar ketij aktiviteti humanitar.

Artikulli paraprakFESTAT E FUNDVITIT, KOPLIKU I “VAKËT” NGA PËRGATITJET
Artikulli tjetërABRAHAMS: SHQIPËRIA NUK BËRI REVOLUCION NË 1990