STAKA: ÇDO DITË, PRANË ZYRAVE 35-40 RASTE NË DITË. Falja e kamatëvonesave për fermerët, të cilët duan të vetësigurohen ka sjellë dyndje pranë drssh per kryerjen e procedurave perkatese.

Megjithese kane kaluar Vetem pak dite nga marrja e ketij vendimi sipas drejtores staka atje paraqiten 35-40 raste ne dite. Staka ben thirrje qe fermeret te shfrytezojne kete mundesi qe u jepet dhe se sipas ligjit te ri nuk kane nevoje te bejne llogaritje se sa duhet te paguajne ne varesi te viteve te punes qe kerkohen per pension pasi ligji nuk ka vendosur nje limit vitesh pune.

10 muajt e fundit jane realizuar 3358 sigurime nga te cilat 615 jane raste te reja ndersa ne harkun kohor prej 3 javesh nga koha kur doli vendimi per faljen e kamate vonesave jane realizuar 722 sigurime nga te cilat 264 jane te rinj. Ndersa DRSSH Po e perballon mire gjithe kete volum pune

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/dazVmhVzTLw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDHUNA NDAJ GRAVE, SENSIBILIZIM PËR TË GJITHË
Artikulli tjetërBALLKAN LIGË, VLLAZNIA DËSHTON PËRBALLË KOZUV