Fermeri nga Bërdica Lush Ndoci i vetëm vazhdon që të protestojë ndaj pushtetit vendor por edhe atij qëndror. I gjendur mes shumë problemeve fermeri Ndoci thotë se asnjëherë nuk ka abuzuar dhe se 8 fëmijët e tij i ka rritur me sakrificë.Ndoci tregon edhe kërkesat që ka.

Përveç kushteve ekonomike fermeri në fjalë tregon se ende nuk është dëmshpërmblyer siç duhet për përmbytjet e 2010-ës.Lush Ndoci do vazhdojë i vetëm protestën e tij në shenjë revolte ndaj harresës që i kanë bërë institucionet atij por edhe pjesës tjetër të fermerëve. Këtë protestë do ta vijojë pa u ndalur çdo ditë të hëne.