MYFTIU I KËTIJ RRETHI APELON PËR FALJE, PAJTIM DHE DASHURI NDAJ NJERI TJETRIT .

Fiter Bajramit mbushit Xhamit qe heret ne mengjes edhe ne rrethin e Pukes. Nga Xhamia e qytetit Myftiu I ketij rrethi Gezim Kopani ka apeluar qe kjo dite te sherbej si dite e faljes , pajtimit dhe dashuris ne emrin e krijuesit te gjithsise. Detyrimi qe na obligon ti gjendemi prane te pamundurve, jetimve dhe te varferve na ban ta ndjem dhe me shume rendesin e Fiter bajramit, eshte shprehur myftiu I Pukes, nderkoh qe ne te gjithe faltoret e ketij rrrethi jane organizuar lutje per paqe ne te gjithe botes.
Sic eshte tradite menjeher pas faljes se Bajramit, ne selin e myftinis kane mberritur perfaqesuesit e kishes katolike ku shprehen urimin me mesazhet e harmonise fetare, ndersa urimet e tyre I shprehen dhe autoritete lokale.
Myftinia e Pukes organizoj dhe shperndarje ndihmash per familjet e varfra.’

Artikulli paraprakTHYHET ARMËPUSHIMI IZRAEL – HAMAS
Artikulli tjetërASNJË I SËMURË ME HEPATIT NË SHKODËR