ORGANIZATORËT: ARGËTIM PËR FËMIJËT DHE RIKTHIM I TRADITËS.Teatri Migjeni ne bashkëpunim me DAR dhe Star Plus tv  kane organizuar festen e fundvitit për femijet e Shkodrës. Kjo shfaqje do te kete protagoniste dhe spektatore vete fëmijet me mbështetjen e aktoreve te Teatrit Migjeni

 

Me date 10, 11 dhe 12 dhjetor fëmijet e qytetit te Shkodrës do mund te shijojne shfaqjen e bashkëmoshatareve te tyre. Ndërkohe organizatoret treguan se pervec argetimit te femijeve objektiv është edhe rikthimi i traditës se festes se femijeve te Shkodres  ne fundvit.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/Wa0-cJ5gemI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPUKË, ARRESTOHET 23 VJEÇARI
Artikulli tjetërALERGJITË, VIROZAT DHE LAGËSHTIRA PROBLEM