ZEFI: 10.000 PAKO PËR FËMIJËT, DO SHPËRNDAHEN NË DITËT NË VIJIM .Prej vitesh familjet angleze se bashku me femijet e tyre paketojne disa dhurata per femijet ne nevoje ne qytetin e Shkodres me rastin e festave. Drejtuesi i shoqates “Shprese per boten” tregoi per star Plus per kete veprim human.

 

Rreth 10.000 pako me gjera te ndryshme per femijet nga 0-14 vjec si per vajza ashtu edhe per djem do shperndahen ne ditet ne vazhdim per femijet jetime, ne pediatric, femijet e policeve dhe per femijet e familjeve ne nevoje.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/DxRSOEi-1SI?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPROVIMI, MËSUESIT SKEPTIKË
Artikulli tjetërPERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUAR, MERITOJNË MBËSHTETJE