Festat e fundvitit ne qytetin e Shkodres kane rikthyer kaosin ne trafik, i cili kete te shtune ka qene tejet i renduar.Rradhe te gjata ka patur kryesisht ne aksin nga ish kryqezimi i deges per tek ish 5 heronjte dhe anasjelltas. Pavarsisht faktit se ne disa pika ka patur kontrolle nga ana e efektiveve. ne disa te tjera nuk ka patur anje polic rrugor per te normalizuar qarkullimin.

Po ashtu nje nder shkaqet kryesore te krijimit te trafikut jane edhe parakalimet e gabuara.Po ashtu ne ditet vijuese, ku edhe emigrantet rikthehet ne festat e fundvitit, qarkullimi pritet te jete po kaq i renduar.