IRSH SHPËRNDAU DHURATA DHE ORGANIZOI AKTIVITET FESTIV.Intelektualët e ri për shpresë kanë zgjedhur shtëpinë e fëmijëve 6-14 vjeç për të organizuar një aktivitet me fëmijët rezidentë aty.

IRSH për çdo fundvit është e pranishme në institucione të tilla për të dhuruar e për të organizuar aktivitete festive në mënyrë që edhe ajo shtresë të festojë si gjithë fëmijët e tjerë të Shkodrës. Koordinatorët e IRSH u shprehën se këto fëmijë kanë nevojë për mbështetje.Sipas psikologes ashtu si çdo vit fëmijët do të shkojnë në familjet biologjike apo të qytetarëve shkodran për natën e ndërrimit të viteve…Pavarësisht këtyre organizateve fëmijët e shtëpisë shkollore kanë nevojë për mbështetjen e të gjithë shoqërisë.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/v-UVjoU10aQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak400 DHURATA PËR FËMIJËT E SHKODRËS
Artikulli tjetër“CATI FOUNDATION”, NDIHMAT E PARA PËR 140 FAMILJE