NEXHI: TË VLERËSOJMË DHE TË JEMI PRANË KËTYRE FËMIJËVE E FAMILJEVE.Fëmijët e policëve të vrarë në krye të detyrës janë bërë pjesë e aktivitetit festiv të organizuar në teatrin “Migjeni”.

Për të nëntin vit radhazi ‘Asnjë fëmijë jashtë” kësaj here mbante emrin “Të fala nga ferma”. Drejtori i policisë qarkut Shkodër Shaban Nexhi tha se duhet gjithnjë vëmendje për këta fëmijë.Në total për qarkun e Shkodrës janë 40 familje me policë të vrarë në krye të detyrës të cilëve në prag të festave të fundvitit i janë dhuruar nga 10 mijë lekë të reja dhe disa dhurata për fëmijët.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/3Z7ppQUphP4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBËRDICË, “QYTETAR NDERI” PËR DY TË PUSHKATUAR
Artikulli tjetërGJYKATA E SHKODRËS SHPALL FAJTOR LLESHIN