FESTË PËR TË MOSHUARIT KAZAZI: TË AFËRMIT TË KUJTOHEN PËR TË MOSHUARIT Qendra e te moshuarve ne Shkodër ka organizuar një aktivitet festiv me rastin e festave te fundvitit për rreth 77 te moshuarit e kësaj qendre.

Kënge, valle, koktej dhe këngëtarja Mukades Çanga kane shoqëruar ketë feste te te moshuarve Kazazi ka treguar se ky kontigjent ka nevoje me shume se askush per ti kujtuar e per te festuar me ta ne këto dite festash pasi ditet e tjera te vitit jane te vetmuara per ta. Prandaj ben thirrje qe femijet dhe te afermit te kujtohen per ta te pakten per nje telefonate urimi.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/1m29KJcHrAM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPLUMBI “QORR” NË GJËNDJE TË RËNDË 37 VJEÇARJA
Artikulli tjetërNJË DREKË ME PRINDËRIT